Ena karta na dan odžene težave stran

By | 27/03/2010

Moj nasvet, predvsem za tiste z malo krajšim stažem v ciganskih kartah je, da si vsak dan potegnete eno karto in si jo zapišete v vaš dnevnik. Ob karti zapišite še nekaj zapiskov kaj si mislite, da bi karta lahko pomenila vam osebno in kaj mislite, da bi se lahko tisti dan zgodilo.

Naslednji dan ali pa še isti dan zvečer ponovno vzemite dnevnik v roke in poglejte kaj ste zapisali. Dopišite kaj se vam je dogodilo in kaj vam je karta skušala svetovati, dopovedovati ali vas na kaj opozoriti.

S tem boste pričeli s sestavljanjem najboljšega priročnika za ciganske karte na svetu.

Zakaj tako govorim?

Ciganske karte imajo univerzalno simboliko, univerzalen jezik, preko katerega lahko razberete kaj vam želijo povedati. Iz simbolike na kartah lahko razberete preteklost, sedanjost, prihodnost, nasvete, opozorila, pohvale in graje…..praktično vse, kar želite.

Ko pa univerzalni simboliki dodate osebno noto, osebne izkušnje, na lastni koži preverjene napovedi, postanejo ciganke neprecenljiv pripomoček, s katerim si lahko pomagate na življenjski poti.

Zakaj samo eno karto na dan sprašujete?

Ker je v vsaki karti VSE, vsaka karta vam nudi vse informacije, ki jih iščete, vsaka karta predstavlja tako preteklost, sedanjost, kot tudi prihodnost.

Zagotovo je mnogo lažje, če za vsakodnevne nasvete uporabljate otvoritev na tri karte ali pet kart, morda deset kart. Odločitev je popolnoma vaša. Ampak namen vsakodnevne ene karte ni, da bi se šli Nostradamusa ampak ta, da vam karte ena za drugo zlezejo pod kožo.

Cilj ene karte na dan je, da začutite energijo, ki jo ena karta nosi s sabo. S tem vsak dan znova izluščite eno vrsto energije, določeno simboliko, delovanje karte na vas in podobno.

Vabim vas, da sodelujete v komentarjih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *