Skip to content

Splošno o otvoritvah pri vedeževanju

otvoritve ciganskih in tarot kart

Otvoritve so nepogrešljive in neobhodne, če se odločimo, da bomo karte uporabili v divinacijske namene. Če dam primerjavo: karte so avtomobil, s katerim se vozite po raznoraznih cestah, otvoritvah. In tako kot nas posamezna cesta popelje po določenem terenu v določen kraj, nas tudi otvoritve popeljejo v smer, ki smo si jo začrtali.

Hej, da ne pozabim … za napoved vaše prihodnosti vas vabim, da me kontaktirate. Karkoli vas zanima okoli svoje prihodnosti, sem vam na voljo na sistemu sms vedeževanje. Priročno, ugodno, vam namenjeno. Pišite mi in vprašajte, ne bo vam žal.

Otvoritve so sestavljene iz pozicij, vsaka pozicija pa ima svoj pomen

Koliko vedeževalskih kart v eni otvoritvi?

To je odvisno od vas samih. Na začetku je najbolje uporabiti osnovno otvoritev treh kart, kasneje pa vedno več. Bistvenega pomena je, da v otvoritvah uporabite toliko kart, kot jih lahko kontrolirate.

Kaj to pomeni zame, če se želim iti vedeževalko ali vedeževalca?

Nikoli ne smete dovoliti, da bi izgubili kontrolo nad kartami. V otvoritvi uporabite samo toliko kart, da boste imeli občutek jasnosti, umirjenosti in kontrole. Če boste uporabili toliko kart, da ne boste imeli občutka kam vse skupaj pelje, potem zmanjšajte število kart v otvoritvi.

To najbolje ugotovite na sledeči način:

Odprite karte in v ta namen uporabte otvoritev treh kart. Odprte karte si za pet ali deset sekund ogledujte, nato pa zaprite oči in si taisto otvoritev skušajte prikazati na vašem mentalnem platnu ali po domače….v mislih si predstavljajte, da vidite otvoritev in vse odprte karte. Če vam to uspe, potem naredite otvoritev s štirimi kartami, nato s petimi, šestimi in tako dalje. Ko si v mislih ne boste več mogli predstavljati kart, ki jih imate položene v otvoritvi pred vami pomeni, da ste dosegli svoj limit.

NIKOLI ne smete dovoliti, da bi vas karte nadvladovale. Vedno morate VI nadvladovat situacijo.

Nič ni narobe, če si v spomin ne morete vtisniti več kot pet ali šest kart. S prakso, s kilometri in z ljubeznijo do kart se bodo vaše sposobnosti konstantno povečevale.

Kasneje pa, ko boste že “stari mački” ciganskih kart, bo število kart v otvoritvi v popolnoma drugem planu. Sam osebno uporabljam otvrotitev na tri karte plus karto ali dve za komentar.

Učenje otvoritev ciganskih kart ali tarot kart

Bistvo učenja je sledeči….pričnete z eno karto in sčasoma nadaljujete do otvoritve vseh 36 kart. Nato pričnemo številko kart zmanjševati in spet pristanemo na otvoritvah, ki ne presegajo petih ali šestih kart. No, to sicer ni pravilo, je pa praksa, ki sem jo videl pri večini tečajnikov in učiteljev, ki so mene učili.

Če želite narediti korak dlje, me lahko pokličete za vedeževanje po telefonu. Odgovoril bom na vsa vaša pereča vprašanja in vam, če boste želeli, tudi povedal katero otvoritev sem uporabil za vas in katere karte so se mi odprle v otvoritvi. Kdo pravi, da pri napovedovanju prihodnosti ne morete zraven še kaj dobrega naučiti 🙂