Splošno o otvoritvah pri vedeževanju

By | 27/03/2010

 

otvoritve ciganskih in tarot kart

Otvoritve so nepogrešljive in neobhodne, če se odločimo, da bomo karte uporabili v divinacijske namene. Če dam primerjavo: karte so avtomobil, s katerim se vozite po raznoraznih cestah, otvoritvah. In tako kot nas posamezna cesta popelje po določenem terenu v določen kraj, nas tudi otvoritve popeljejo v smer, ki smo si jo začrtali.

Otvoritve so sestavljene iz pozicij, vsaka pozicija pa ima svoj pomen

Koliko vedeževalskih kart v eni otvoritvi?

To je odvisno od vas samih. Na začetku je najbolje uporabiti osnovno otvoritev treh kart, kasneje pa vedno več. Bistvenega pomena je, da v otvoritvah uporabite toliko kart, kot jih lahko kontrolirate.

Kaj to pomeni zame, če se želim iti vedeževalko ali vedeževalca?

Nikoli ne smete dovoliti, da bi izgubili kontrolo nad kartami. V otvoritvi uporabite samo toliko kart, da boste imeli občutek jasnosti, umirjenosti in kontrole. Če boste uporabili toliko kart, da ne boste imeli občutka kam vse skupaj pelje, potem zmanjšajte število kart v otvoritvi.

To najbolje ugotovite na sledeči način:

Odprite karte in v ta namen uporabte otvoritev treh kart. Odprte karte si za pet ali deset sekund ogledujte, nato pa zaprite oči in si taisto otvoritev skušajte prikazati na vašem mentalnem platnu ali po domače….v mislih si predstavljajte, da vidite otvoritev in vse odprte karte. Če vam to uspe, potem naredite otvoritev s štirimi kartami, nato s petimi, šestimi in tako dalje. Ko si v mislih ne boste več mogli predstavljati kart, ki jih imate položene v otvoritvi pred vami pomeni, da ste dosegli svoj limit.

NIKOLI ne smete dovoliti, da bi vas karte nadvladovale. Vedno morate VI nadvladovat situacijo.

Nič ni narobe, če si v spomin ne morete vtisniti več kot pet ali šest kart. S prakso, s kilometri in z ljubeznijo do kart se bodo vaše sposobnosti konstantno povečevale.

Kasneje pa, ko boste že “stari mački” ciganskih kart, bo število kart v otvoritvi v popolnoma drugem planu. Sam osebno uporabljam otvrotitev na tri karte plus karto ali dve za komentar.

Učenje otvoritev ciganskih kart ali tarot kart

Bistvo učenja je sledeči….pričnete z eno karto in sčasoma nadaljujete do otvoritve vseh 36 kart. Nato pričnemo številko kart zmanjševati in spet pristanemo na otvoritvah, ki ne presegajo petih ali šestih kart. No, to sicer ni pravilo, je pa praksa, ki sem jo videl pri večini tečajnikov in učiteljev, ki so mene učili.

Če želite narediti korak dlje, mi lahko za sms vedeževanje pošljete sms ali pa me pokličete za vedeževanje po telefonu. Odgovoril bom na vsa vaša pereča vprašanja in vam, če boste želeli, tudi povedal katero otvoritev sem uporabil za vas in katere karte so se mi odprle v otvoritvi. Kdo pravi, da pri napovedovanju prihodnosti ne morete zraven še kaj dobrega naučiti 🙂

10 thoughts on “Splošno o otvoritvah pri vedeževanju

 1. vesna

  včasih mi postavitve več kart ne delajo problemov,si lahko zamislim,kaj bi bil odgovor,včasih pa mi tri karte naredijo popolno blokado in ne vem za kaj se gre.
  sem na začetku seveda,nepotrpežljiva,vse bi rada naenkrat;-)pa ne gre.
  najbolje bo da upoštevam tale nasvet po tri karte naenkrat.bom poročala o uspešnosti:-)
  lp

  Reply
 2. milena

  pozdravljeni prosim vas za razlago treh ciganskih kart in sicer so to prva je sporocila.nenadna sreca in tretja duhovnik.Hvala za vas odgovor.

  Reply
  1. ciganskekarte

   Pozdravjena Milena.

   Te tri karte imajo zelo poziivno sporočilo.

   Rekel bi, da ste te tri karte odprla, ker enostavno potrebujete innformacije ali pa ste nekaj izvedela in to je sporožilo potrebo po vedeževanju ali nasvetu skozi ciganske karte (karta Sporočilo)
   Očitno gre za neko odločitev (karta Iznenadna sreča).
   Kakorkoli že in karkoli že se bo odvijalo, se bo zgodilo samo dobro. Lahko bi rekel, da bo padla modra odločitev (karta Duhovnik).

   Karta Iznenadna sreča nekaj razdeli na dva ali tri, karta Duhovnika pa se umirjeno odloča katera od teh stvari je ok.

   Reply
 3. Mirica

  Lep pozdrav,
  odprla sem tri karte za posel, in so se postavile, ljubica, ljubimec in vdovec.
  Ne znam si razložiti kaj bi to lahko pomenilo.

  Najlepša hvala za vaš odgovor.

  Reply
   1. Mirica

    Zahvaljujem se za odgovor, naj povem, da sem to službo dobila. Bilo je ogromno preprek, ki sem jih morala sama rešiti.
    Kratko povedano, porinit sem morala vso stvar naprej, da je šlo v smeri, ki sem si jo želela.
    Hvala za vaš čas in vaše napotke na vaši spletni strani, o ciganskih kartah. Veliko sem se naučila, veliko se še moram.

    Lep dan in vse dobro vam želim

    Reply
 4. Metka

  Pozdravljeni, zanima me, kako je treba tretirati t.i.karte-označevalce. Ali če sprašujemo npr. za ljubezen je potrebno to karto vzeti ven, preden ostale polagamo ?

  Reply
 5. Vessna

  Pozdravljeni, pri vprašanju glede ljubezni sem odprla te tri karte: izguba-žalost-sovražnik. Ne vem kako bi si jih skupaj razložila, zato bi prosila za pomoč. Hvala!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *