Ciganske karte: Sreča

By | 13/04/2010

Kdo si ne želi sreče? Mislim, da ga na tem svetu ni. Mnogokrat pa sreča ne pride sama. Za to je potrebno mnogo narediti.

Koliko uspešnih poslovnežev poznamo, za katere pravimo, da imajo srečo? Koliko pa delajo za to »srečo«? Tega nihče noče videti in vedeti. Vsi vidimo samo blišč in lepoto, nihče pa truda, ki stoji za tem. Poglejte na karto. Prav to nam pravi.

Simbolika ciganske karte Sreča

Ženska v roki drži posodo, spiralo, iz katere drsita rože in denar. Zakaj pa ji je to potrebno? Je morda sita denarja in hoče pokazati, da sreča ni denar? Se zaveda, da je potrebno srečo iskati brez materialnih načrtov?

In glejte kroglo…ženska lahko vsak trenutek zdrsne s krogle, na kateri stoji. Torej sreča ni stvar denarja, ampak lastne uravnoteženosti v življenju.

In zakaj je ženska bosa? Kaj pa je okoli nje?

In zaprte oči ….zakaj? Išče morda stabilnost v sebi in ne v okolici? Ali pa se zaupa lastni intuiciji?

Kaj pa pravzaprav predstavlja posoda, ki jo ženska tako ponosno drži? Ste opazili, da jo drži nežno, kot da je največja dragocenost.

Ciganska karta Sreča je jasnovidka

Morda pa je ta posoda duša, ki jo nosi na »dlani«. Rahel vetrič premika njena pasova na levo in tudi denar in rože sledita tej poti. Da, vetrič prihaja z desne in prinaša informacije, vonj, občutke iz bližnje prihodnosti. Ni kaj.

Očitno je ženska lahko tudi medium – jasnovidka.

Ali bi se taki ženski zaupali? Mislim, da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *