Zakaj je obraba kart pomembna

By | 12/05/2010

Obraba ciganskih kart se ne zgodi prvi dan, prvi teden ali prvi mesec. Prav tako se obraba ne zgodi v prvem letu vsakodnevnega učenja cigank.

Obraba kart, ki ste jo lahko videli v prispevku, ki govori o obrabi ciganskih kart, je nastala po nekajletnem vsakodnevnem drilanju, učenju ter raziskovanju kart.

Zakaj je obraba kart tako pomembna?

Zmotno bi bilo misliti, da je obraba pomembna zaradi tega, da bodo drugi videli koliko truda ste vložili v učenje ali koliko prakse imate.

Na kartah se nahajajo simbili, detajli, ki vam predstavljajo pomoč pri povezovanju kart in dajanju odgovorov na zastavljena vprašanja. Ko sčasoma prihaja do obrabe in se simboli, ki so vam bili na začetku v pomoč, bledijo in zaradi obrabe izginjajo, se počasi pričenja dvigovati vaše osebno zavedanje v zvezi z energijo vsake posamezne karte.

Tako postaja vedno pomembnejša energetska osnova, ki se je preprosto s samim učenjem ne da priklicati, vedno manj pa postajajo pomembni simboli, ki se na vsaki karti v vašo pomoč pojavljajo. In kot sem že enkrat zapisal v prispodobi, se tako pojavijo avtoceste, na ki jih pričnete uporabljati takrat, ko ste stranske poti že dodobra spoznali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *