Kaj imajo skupnega ciganske karte in Templarji – 2.del

By | 05/06/2010

Kaj je takratno cerkev, Papeža in Templarje, družilo? Kaj sta imeli obe združbi skupnega? Zelo enostavno….željo po obvladovanju sveta in obvladovanju ljudi. Ker pa je bila takratna cerkev zelo močna, je še pravočasno odstranila svoje rastoče tekmece – Templarje.

Templarji so bili tako primorani poiskati drugačen način delovanja. Ena izmed zelo pomembnih teorij govori o tem, da naj bi se Templarji med drugimi pridružili tudi tajni organizaciji, ki jo dandanes vsi poznamo pod imenom Illuminati.

Tajna organizacija Illuminati je priznavala vse nova odkritja takratnih znanstvenikov. Svoj vpliv je pričela širiti v vsako vplivno institucijo takratne družbe, obenem pa je vso zgodovino ostala skrita. In tudi dandanes ne moremo govoriti o tem kdo je član te organizacije, kdo jo vodi, na katere odločitve vpliva in podobno. Vse, kar napišejo mediji ali pa vse, kar sem napisal sam, so samo domneve in nikakor dejstva.

Medtem ko je današnja rimskokatoliška cerkev še vedno v krču in ko ji pedofilske afere ne napovedujejo lepe prihodnosti, se je templarska tajna organizacija Illuminati utrdila do te mere, da se marsikatere ključne odločitve najvplivnejših držav sveta odvijajo po taktirki tajne organizacije Illuminati.

Illuminati so hitro zaslutili moč in priložnost, ki jo je ponujala novo odkrita Amerika. Zato ni čudno, da so na dolarski bankovec natisnili vso možno simboliko, med drugim simbol, ki ga najdemo tudi v ciganskih kartah. Govorim seveda o ciganski karti Stalnost.

Vabim vas, da si ogledate spodnja dva videa V CELOTI. Opazili boste lahko, da se simbolika organizacije Illuminati pojavlja skorajda povsod. Očitno se tudi ciganske karte, Lenormand karte, Art Deco in vse ostale iz serije, niso mogle izogniti simbolike.

Pojavlja pa se vprašanje ……. zakaj ta simbolika ni mogla zaobiti ciganskih kart? O tem prihodnjič v članku Oko, ki vse vidi 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw&rel=0]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sP9epoUDFqM&rel=0]

2 thoughts on “Kaj imajo skupnega ciganske karte in Templarji – 2.del

  1. Pingback: Oko, ki vse vidi « Ciganske karte, otvoritve in razlaga

  2. Pingback: Kaj imajo skupnega ciganske karte in Templarji – 1.del « Ciganske karte, otvoritve in razlaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *