Ciganska karta Sovražnik skozi sliko

By | 13/09/2010

Vsako karto za vedeževanje je potrebno razumeti, vsaka karta vam mora zlezti pod kožo. Zelo dobro je, če si vsako ciganski karto znate predstavljati v naravi, v resničnem okolju. Kako izgleda, kam “paše” in kaj je njen naravni habitat.

Tako sem za vas pripravil nekaj fotografij, ki govorijo o ciganski karti Sovražnik. Na karti sovražnika lahko vidimo moškega, ki se skriva v stranski ulici in čaka na nekaj. Ko karto več časa opazujete, lahko začutite utrip ulice. Dejstvo je, da ulica ni nujno zanemarjena ampak kvečjemu le ozka. To pomeni, da se človek nahaja v manjšem, a bogatem mestu.

Za vas sem pripravil tri fotografije, ki predstavljajo narabni habitat osebe, ki se nahaja na ciganski karti Sovražnik.

Kaj lahko iz slik razberete? To prepuščam vam v presojo.

Najpomembneje je vedeti to, da popolnoma vsaka karta v sebi skriva pluse in minuse. Tudi karta Sovražnika ne predstavlja nobene izjeme. Njegoco skrivanje v stranskih ulicah nima nujno sovražne konotacije ampak zgolj praktično vrednost.

Tudi sami ste se verjetno kdaj skrili pred nekom, da vas na ulici ni videl. Zakaj ste se skrivali? Ker se vam ni dalo pogovarjati, ker niste pripravljeni na srečanje, ker ste nekomu ostali kaj dolžni, ker vas je ujel v nepravem trenutku ali pa ker si enostavno ne želite srečanja ……..;

Vidite…razlogov za skrivanje je lahko več, ni pa nujno, da so vsi negativni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *