Skip to content

Ciganska karta Stalnost v vsej svoji lepoti

Vedžeevanje in ciganska karta Stalnost

Olimpijske igre v Londonu se sredi razmaha, ko to pišem. Če ste morda spremljali otvoritev olimpijskih iger v Londonu, ste lahko opazovali kopico različne simbolike iluminatske scene. Očitno se Iluminati zavedajo svoje moči in jo zato prosto kažejo. No …. seveda če Iluminati sploh obstajajo …. khm, khm, khm.

Če ste malo bolj pozorno spremljali kaj se je na otvoritveni slovesnosti dogajalo in se kasneje malo poglobili v Youtube posnetke ter komentarje, ste lahko zasledili, da je bila cela otvoritvena slovensnost iluminatski ritual, v katerem je “prostovoljno” sodelovalo praktično ljudstvo vsake države na naši predragi mami Zemlji.

In sredi tega dogajanja ste lahko videli kako se je simbolično izoblikovala, seveda s prižiganjem olimpijskega ognja, ciganska karta Stalnost. Spodaj sem pripel video iz Youtuba. Bodite pozorni tudi na glasbo, ki ni bila naključno izbrana. Popolnoma vsako dejanje na otvoritveni slovesnosti je imelo svoj namen in svojo simboliko.

In prav to je čar ciganskih kart …. praktična prispodoba energije, ki se pretaka skozi vsako karto posebej.

Sedaj lahko začutite kakšno strašansko moč ima ciganska karta Stalnosti. To je karta, ki predstavlja steber, alfo in omego ciganskih kart. Zato s to karto zelo težko vedežujemo. Če jo seveda poenostavimo v karto sončka, je lahko vse skupaj zelo lahko. Sicer pa je za vedeževanje to zelo težka karta. Ko se v otvoritvah pojavi, moramo posebej paziti na vsako karto, ki se pojavi v njeni bližini. še posebej moramo popaziti na karto, ki se nahaja levo od karte Stalnost.

Vsekakor pozorno spremljajte spodnji video posnetek. Vse to, kar se je pred prižigom olimpijskega ognja dogajalo, vpliva na karto Stalnosti.

Prvo je olimpijsko baklo nosil eden. Nato se je prižgalo 7 bakel, ki so jih nosili mladi neznani športniki, ki so nato prižgali olimpijski ogenj sestavljen iz 204 posod. In te posode so po dvigu postale eno. Razmislite kaj to pomeni za cigansko karto Stalnost. Kako bi to lahko prenseli na simboliko te ciganske karte?