Podcast številka 005

By | 23/08/2012

Naj se prvo opravičim, ker je kvaliteta podcasta katastrofalna. En gumb na mikserju mi je ušel izpod kontrole in mi je zato audio vedno prebijal zgornjo mejo glasnosti. Ampak zdaj kar je je. Podcast je posnet, ponavljat ga ne morem, ker je unikaten.

Play

V tem podcastu sledi …….

Odgovor na tale mejl:

Borut pozdravljeni,

že nekaj let se ljubiteljsko ukvarjam s ciganskimi kartami in skušam zase in za kakšne prijatelje malo “pokukati” v prihodnost. Moram reči, da mi je v veliko pomoč vaša spletna stran, kjer redno spremljam vse vaše objave. Veliko sem se naučila iz vaših video opisov posameznih kart (mimogrede – zelo bi bila vesela opisa še kakšne karte), v zadnjem času pa redno prebiram vaše objave (npr. otvoritve kart) in poslušam vaše podcaste. Hvala za vaš trud, meni osebno so vaše razlage v veliko pomoč.
Imam pa eno konkretno vprašanje – nekako mi je prirasla otvoritev kart z razlago, ki ste jo objavili v začetku junija (otvoritev št. 2 – karte položene v obliki križa). S to otvoritvijo kart sem poskušala sama odgovoriti na eno konkretno vprašanje in sicer: Kako kaže s službo v enem podjetju, kamor sem pred časom naslovila ponudbo in življenjepis in je ena moja prijateljica celo urgirala pri nekom iz tega podjetja, da bi mojo ponudbo obravnavali – torej, vprašanje je bilo, ali bom tam dobila službo ?
V otvoritvi so bile sledeče karte:
 1- LJUBICA
 2- LJUBOSUMJE
 3 – SREČA
 4 – POROKA
 5 – UPANJE
Imam prav, da si glede na te karte, ki so, z izjemo karte ljubosumja (ki pa ne vem, kako naj si jo razlagam), vse pozitivne in izid na dolgi rok predstavlja karta UPANJA, lahko obetam službo v tem podjetju ?  časovno tam nekje proti koncu poletja ? In to službo, ki bi mi nudila stabilnost in v kateri bi moja beseda nekaj veljala ? Se bom pa morala odločati med 2 potema – med to službo in še neko drugo (karta poroke – 2 poti) ? Je ta otvoritev za takšno vprašanje sploh bila primerna ali bi se morala poslužiti kakšne druge otvoritve ? 
Zelo vam bom hvaležna za vaš odgovor, ali prav razmišljam in vaše sugestije, ki mi bodo zelo v pomoč pri nadaljnjem delu s kartami.
Lepo vas pozdravljam in upam, da nas boste še naprej razveseljevali z novimi podcasti in razlagami ciganskih kart.
Laura
in odgovor na spodnji mejl:
Pozdravljeni!
Tudi jaz imam vprašanje. Včasih si sama mečem karte in tako sem dobila kombinacijo, ki si je ne znam razložiti. Odprle so se mi karte Ljubimec Smrt Zvestoba. Imela sem skrito vezo, ki pa sem jo sama želela zaključiti, pa vendar se zadeve niso dorekle. Kaj mi karte kažejo???????
Hvala lepa za odgovor
Marija
Obenem v podcastu govorim tudi o piramidi, ki sem jo sestavljal na livestream kanalu na spletni strani vedezevanje.tv
Če me želite kontaktirati, lahko pošljete mail na naslov ciganskekarte @ podcast.si
Lahko pa me tudi pokličete na številko 090 6270. S tem boste podprli spletno stran ciganskekarte.net ter podcast, ki ga ravnokar poslušate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *