Skip to content

Piramida energij ciganskih kart

Pred vami se nahaja piramida energij, povezav, s katerimi lahko pričnete z raziskovanjem ciganskih kart tudi sami.

Nastajanje te piramide si lahko pogledate na livestream kanalu in na Youtube kanalu.

Dobro je, da veste sledeče: to ni edina piramida, to ni piramida zapisana v skalo ampak je to piramida, ki se lahko vedno znova in znova spreminja. Vsekakor je dobro pogledat kako ta piramida pravzaprav deluje in zakaj so zadeve tako postavljene.

Pri vedeževanju je zelo pomembno, da pravilno razumete povezave med temi kartami. Zelo dobro je vedeti zakaj je določena karta v tej piramidi postavljena točno tja, kjer je. To vam bom skušal malo razložiti.

Vzemimo v primer najenostavnejšo povezavo kart, ki se nahajajo v sami sredini piramide. Poroka, Ljjubica, Ljubimec in Otrok. To najverjetneje zelo dobro razumete.

Gremo naprej. Levo od Ljubice je Sporočilo, desno od Ljubimca je Sreča. To je “real time” situacija. Sam se z vedeževanjem vsak dan ukvarjam in si belim glavo, če zgrešim napoved. Zato se zelo pogosto srečujem z ljubicami in ljubimci, ki jih imajo partnerji in partnerice tako … za zraven. Tako lahko vidite levo od karte Sporočila še karto Tatu, desno od karte Sreče pa Darilo. Zakaj tako? Enostavno. Moški so ljubimci zaradi seksa, ženske so ljubice, ker si želijo več kot le seks. Moškega si želijo samo zase.

Nad kartama Ljubice in sporočila lahko najdemo karto Smrt, kar nakazuje, da se taka povezava redkokdaj obnese bolj na dolgi rok. Nad kartama Ljubice in Ljubimca lahko vidimo karto Poroke, kar nakazuje zvezo med moškim in žensko, ki je lahko tudi uradno potrjena s poroko. Nad kartama Ljubimec in Sreča pa lahko vidimo karto Potovanja. To simbolizira povezavo, ki jo imata … hitro, učinkovito, dobro, dinamično.

Če gremo s pogledom višje po piramidi lahko vidimo karto Vdove in Vdovca. Spodaj ju sdružuje karta Smrti, zgoraj pa karta njujega otroka, ki je že odrasla ženska. Torej to je karta Upanja, o kateri sem naredil skorajda “diplomsko nalogo”. O tej karti sio lahko preberete in pogledate na spletni strani in na Youtube kanalu.

Če pa gremo v sam vrh piramide, lahko kot prvo karto najdemo karto Stalnosti, ki je karta, s katero se dejansko ne vedežežuje na način, kot bi morda pričakovali. Predstavlja vrh piramide, vrh dogajanja, vrhunec, alfo in omega,….; Poglejte na dolarski bankovec in videli boste, da tudi tam kraljuje enak simbol kot na piramidi, ki sem jo sam sestavil.

Pod karto Stalnosti lahko vidimo karto Sodnik in karto Duhovnik. To sta dve karti, ki ponazarjata racionalni del – razumni del in iracionalni – čustveni del vsakega posameznika, družbe in celotnega sveta. Med tema dvema kartama spodaj pa je karta Uradnika, ki izpolnjuje vse tiste naloge, ki mu jih data tako Sodnik, kot tudi Duhovnik.

Kako je piramida nastajala, si lahko pogledate na youtube posnetku.