24 ur horoskop – horoskop ob vsaki uri na dosegu roke

By | 12/11/2012

Vsak dan po 24 ur horoskop tedenska napoved

Vsak dan lahko obiščete spletno stran ciganskekarte.net ter poslušate horoskop, ki sem ga za vas pripravil.

Ker mnogi pravijo, da horoskop ne drži, je res zelo težko povedati nekaj, kar bu ustrezalo vsem ljudem. Sam trdim, da lahko določen horoskop drži, če zna posameznik prebrati med vrsticami kaj je hotel pisec horoskopa sploh povedati.

24ur horoskop je zato narejen tako, da zajame vsa astrološka znamenja naenkrat, kar pomeni vse horoskope; horoskop Oven, horoskop Bik, horoskop Dvojčka, horoskop Rak, horoskop Lev, horoskop Devica, horoskop Tehtnica, horoskop Škorpijon, horoskop Strelec, horoskop Kozorog, horoskop Vodnar in horoskop Ribi.

24 ur horoskop tedenska napoved vsak teden za vas

Za vas vsak teden pripravljam tedenski horoskop, ki je v audio obliki in lahko do njega dostopate 24ur na dan.

Četudi ne verjamete horoskopom vas vabim, da ga poslušate vsaj enkrat. Morda pa vam bo všeč ta kratek in ljubek horoskop.

Horoskop lahko najdete in poslušate na spletni strani na vrhu na zavihku horoskop ali ga najdete v arhivu 24ur horoskop.

Lahko si ga potegnete na svoj računalnik, tablico ali pametni telefon ter ga poslušate takrat, ko boste imeli čas.

Na horoskop 24 ur – tedenski se lahko naročite tudi preko iTunes-a.

Sledite 24 ur horoskop – tedenskemu horoskopu

24 ur na dan lahko dostopate do tedenskega horoskopa, ki je sestavljen iz kratkih dnevnih napovedi, ki vam bodo zelo všeč.

Tedenski horoskop je praktično razdeljen na horoskop za vsakih 24 ur, torej za vsak dan posebej napoveduje energije prihodnjega tedna.

24ur horoskop tedenski horoskop objavljamo ob nedeljah za teden, ki je pred vami.

“Četudi ne verjamete 24 ur horoskop – tedenskemu horoskopu, vas vabimo, da ga poslušate vsaj enkrat. Morda pa vam bo horoskop – tedenska napoved všeč.”

Ko boste končali s poslušanjem 24 ur horoskopa – tedenske napovedi, me pokličite na 0906270 ter povprašajte podrobneje kaj se bo v vaši prihodnosti dogajalo na področju ljubezni, družine, posla, denarja, zdravja in še posebej tistega, kar je vam zelo pomembno.

Povezave do 24 ur horoskop – tedenske napovedi

24 ur horoskop tedenska napoved na spletni strani
24 ur horoskop tedenska napoved povezava do iTunes-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *