Dobra jasnovidka

By | 12/11/2012

Dobra jasnovidka – kažipot življenjske poti

Bili so časi, ko sem poznal eno jasnovidko, ki se mi je vtisnila v spomin. To ni bila navadna jasnovidka, ki bi se izgubila v poplavi reklam jasnovidk iz časopisov.

Vsak človek v določenem trenutku naleti na oviro, ki ji ni kos. Tudi sam sem se na določeni točki v življenju znašel v situaciji, ko sem enostavno potreboval nasvet, usmeritev … kaj narediti, kako narediti, kam bom zabredel in kako se bom rešil.

Tako sem se odločil in odšel na vedeževanje k šlogarci. Tako se je temu reklo. V tistem času sem se tudi sam že ativno ukvarjal z vedeževanjem, imel odprto 090 linijo ter sprejemal stranke v moji pisarni. Zato me je poleg želje po nasvetih zanimala tudi druga plat vedeževanja v praksi.

Kakšna šlogarica neki – jasnovidka je bila

Prijazno me je povabila, da prisedem. Še danes se živo spominjam njenega pogleda in uvodnega pogovora, ki je služil predvsem zato, da se je z menoj lahko povezala na višjem nivoju.

“Sam sem ji v mislih delal veliko krivico, ker sem si mislil, da imam pred sabo šlogarco. To je bila prava jasnovidka.”

Še nikoli se nisem počutil tako dobro. Ker sem bil v tistem obdobju obkrožen z vedeževalkami, od katerih sem dobival različne signale, ki jih med sabo nisem mogel uskladiti, je bilo srečanje s tole jasnovidko nekaj posebnega. Občutek sem imel, da me pozna že sto let. Bi lahko že takoj rekel, da je dobra jasnovidka? Ne, sploh ne.

Kako je jasnovidka svoje delo opravljala

Na mizi je sicer imela ciganske karte, remi karte, neke meni neznane tarot karte, kristale, nihalo ter nekaj kosti. Seveda je kadila, tako kot je to mnogokrat nepogrešljiv del rituala skorajda vsake ženske, ki se ukvarja z napovedovanjem prihodnosti.

V meni je zaigralo srce, ko sem zagledal ciganske karte, saj sem na vsak način hotel videti kako to ona počne. Vendar pa mi to ni bilo namenjeno. Sedela je nasproti mene. Jaz sem ji postavljal vprašanja, ona mi je brez vseh pripomočkov odgovarjala.

Ko sem jo vprašal zakaj ne vpraša cigank ali tarota, mi je odgovorila, da jaz tega ne potrebujem. Na vsak način sem hotel, da bi mi obrnila tudi ciganske karte, pa ni in ni šlo. Tako sem počasi obupal ter se prepustil njenemu načinu dela.

Na koncu sem jo vprašal kje je “fora”, kako to ona počne, kaj je njen skrivni recept. Povedala mi je, da k njej hodijo raznorazni ljudje, ki imajo težave na različnih nivojih obstoja. Problem s financami ni nujno zaradi tega, ker gre za denar ampak zaradi tega, ker se mora družina postaviti na nulo, se resetirati, ter pričeti delovati kot ena enota, torej kot enotna družina, ki ceni vrline vsakega člana družine posebej. Da pa bi se to zgodilo, mora zmanjkati denarja. Torej če bi se zadeve premaknile na področju komunikacije v družini, na področju spoštovanja, denarja ne bi zmanjkalo. Ko se tako nekdo vsede za njeno mizo, vpraša svoje vodnike kaj tak posameznik pravzaprav potrebuje, v kaj bo najbolj verjel. Zato za nekoga obrne ciganske karte, za nekoga tarot, drugega remi karte, za nekoga pa ničesar.

V mojem primeru je jasnovidka delovala zgolj na podlagi njenih jasnovidnih uvidov. In to me je čisto začaralo. Denarja ni hotela. Rekla mi je, da bom nek dan zagotovo vrnil v skupnost tisto energijo, ki bi jo v obliki denarja pri njej pustil na mizi.

Po obisku jasnovidke mi je postalo marsikaj bolj jasno in logično

Kmalu zatem je nastala spletna stran ciganskekarte.net, na kateri lahko brezplačno preberete take informacije, ki bi vas kje drugje lahko stale celo premoženje.

Na žalost je ta dobra jasnovidka, o kateri sem sedaj pisal, že pokojna.

Osebno mislim, da vsak posameznik v določenem trenutku potrebuje dodaten poriv, dodatno energijo in razsvetljenje, ki mu pomaga videti dlje. To sem doživel tudi sam, zato vam predlagam, da me pokličete na številko, ki je objavljena na spletni strani.

Srčno upam, da vam lahko osvetlim pot, pomagam razumeti določene zadeve, ki vas utrujajo in vam ne pustijo spati. Morda pa je sedaj napočil ta trenutek razsvetljenja, tudi za vas.

Nisem jasnovidka, lahko pa vam pomagam. Za vedeževanje po telefonu me lahko pokličete in vprašate kaj se bo dogajalo z vami. Če vam pa bolj paše sms vedeževanje, potem kar pogumno napišite sms in počakajte na odgovor. Za vas se bom maksimalno potrudil tako preko sms kot preko telefona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *