Dobra vedeževalka

By | 12/11/2012

Dobra vedeževalka na dlani

Ko takole gledam po spletu in po revijah, vidim veliko reklam vedeževalk, ki se trudijo iskati svoj košček prostora pod soncem. Vsaka vedeževalka se tako po svojih močeh trudi narediti dobro reklamo, ki bi jo “ponesla med zvezde” s kvalifikacijo dobra vedeževalka.

In popolnoma razumem vsako izmed teh vedeževalk. Vedeževanje je težak posel, pa čeprav na zunaj to izgleda zelo lahko. Seveda so tu tudi izjeme, ki potrjujejo pravilo.

Kako lahko vsaka ženska postane dobra vedeževalka

Postati povprečna vedeževalka ni težko. Ženska se lahko vsede k računalniku in prične brati tekste na spletni strani ciganskekarte.net, ki govorijo o vedeževanju, o ciganskih kartah, o povezovanju kart in podobno. Nato pobrska še po kakšnji drugi spletni strani, ki govori o vedeževanju s tarot kartami, morda si nabavi kakšno knjigo o vedeževanju, nato pa vse skupaj poveže v celoto in že lahko gre k nekomu delat na vedeževalsko linijo kot vedeževalka.

Ja, tako nastane povprečna vedeževalka.

Dobra vedeževalka pa lahko postane samo tista, ki je pripravljena žrtvovati nekaj več. Kaj pa je to nekaj več?

Dobra vedeževalka se mora truditi:

  • da poleg znanja pomena ciganskih kart zna tudi dobro povezovati karte;
  • da dobra vedeževalka pri vedeževanju uporablja tudi intuicijo;
  • da je do človeka prijazna;
  • da je do ljudi tudi na splošno prijazna;
  • da se pred pričetkom dela na linijah 090 ali v živo primerno pouči oziroma da ima z vedeževanjem že precej kilometrov prakse z znanci, prijatelji, sorodniki;
  • da zmanjša svoj Ego na minimum;
  • da zna biti tiho, ko je to potrebno;
  • da razume svoje delo vedeževalke kot nekaj plemenitega.

Tukaj bi lahko še našteval, kakšna bi morala biti perfektna vedeževalka. Ogromno je še stvari, ki iz povprečne vedeževalke delajo dobro vedeževalko.

“Tudi sam sem imel v mladosti, ko sem tudi sam sedel na drugi strani mize dobre vedeževalke, videl razliko med žensko, ki je dobra vedeževalka in žensko, ki si naziva vedeževalka sploh ne zasluži. Kasneje, ko pa sem se tudi sam pričel profesionalno ukvarjati z vedeževanjem, sem videl marsikaj, spoznal marsikoga iz sfere vedeževanja, in pri tem bil večkrat na profesionalni ravni nad marsikatero vedeževalko bridko razočaran.”

Kako vedeti, da je na liniji 090 perfektna vedeževalka?

Ja, verjamem da za prerokovanje vaše prihodnosti kličete tudi druge vedeževalce in vedeževalke. Če bi klicali samo mene, vedeževalca Boruta, bi linije pregorele.

Zapomnite si samo eno: dobra vedeževalka vam ne bo nikoli govorila, da je z vami nekaj zelo narobe in da se morate zglasiti osebno pri njej, da bi se lahko določena težava odpravila. Nikoli vam ne bo govorila, da morate od nje pod nujno kupiti določene zadeve, da bi se vaše življenje spet postavilo na noge.

Kot sem že prej napisal, je dobro vedeževalko težko najti.

Zato vas vabim, da dokler ne najdete nekoga, ki bo za vas odlična, super dobra vedeževalka, da pokličete mene na 090 številko ali pa mi pošljete sms, ki je objavljena na spletni strani ciganskekarte.net. Konec koncev lahko postanem tudi sam vaš najboljši vedeževalec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *