Vedeževalke

By | 12/11/2012

Vedeževalke – kaj je dobro vedeti

Pred mnogimi leti, ko sem vedeževalke in vedeževalce opazoval še z druge strani mize, torej kot stranka, sem bil nad znanjem vedeževanja, nad poznavanjem tematike angelov, nad sposobnostjo komunikacije z mrtvimi in še mnogim ostalim izredno fasciniran.

Področje mejnih znanosti me je kot magnet vedno pritegnilo. Tako sem veliko časa posvečal informacijam o izginulih civilizacijah, o tarotu, o ciganskih kart in podobnem. Lahko bi rekel, da me ezoterika spremlja že od rane mladosti, z leti pa se vse skupaj samo še intenzivira. Želja po specifičnih znanjih postaja vedno bolj globoka. A pustimo to.

Tako sem z veseljem šel k vsaki vedeževalki, ki je bila v določenem trenutku najboljša vedeževalka v okolici, v kateri sem živel.

Vedeževalke so dobre in slabe

Od “šloganja” iz kave, do vedeževanja iz ciganskih kart, vedeževanja iz tarot kart, prerokovanja iz remi kart,….. vse to in še veliko drugih načinov prerokovanja prihodnosti sem izkusil.

Pa da ne bi slučajo mislili, da sem bil od tega odvisen. Nikoli. Fascinirala me je ideja, da lahko nekdo napove prihodnost. Zanimali so me načini, zanimalo me je, če napovedovanje prihodnosti sploh deluje.

Tako sem naletel na vedeževalke, ki so bile dobre in vedeževalke, nad katerimi sem bil popolnoma razočaran. Sistemi, ki so jih različne vedeževalke uporabljale, delujejo. O tem ni dvoma. Težava je bila ponavadi vedno v vedeževalkah samih. Podobno, kot sedaj lahko vidite v trgovinah ali bencinskih črpalkah, so mi hotele poleg vedeževanja prodati še vse živo. Tiste zelo “agresivne” vedeževalke so me hotele prepričati, da je bila nad mano narejena črna magija, da imam neke skrite bolezni, ki me iz znotraj uničujejo in da moram zaradi tega hitro ukrepati. To je bilo že več kot dve desetletji nazaj. To so bile tiste slabe vedeževalke.

Vedeževalke danes

V današnjih časih je moj odnos do vedeževalk popolnoma drugačen. Z vedeževalkami sem pričel sodelovati, saj sem tudi sam postal profesionalni vedeževalec. Vedeževanje je postalo moje življenje, vedeževanje je postala moja služba. Torej se z vedeževanjem ukvarjam 24 ur na dan.

Moje delo je tako postalo tudi to, da sem med vsemi vedeževalkami pričel izbirati tiste, ki bi lahko delale na mojih novo odprtih linijah.

Tako so se pričela srečevanja z raznoraznimi vedeževalkami, ki so zatrjevale, da so najboljše vedeževalke in da delo vedeževalke dobro opravljajo.

“Vedeževalke so posebna sorta ljudi. Veliko med njimi je dobrih, so pa tudi take, ki zelo pokvarijo dober pogled na svet vedeževalk in vedeževalcev.”

Kaj se je kasneje dogajalo, je zgodba zase. Morda bom o temu kdaj kaj napisal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *