Kolo usode in prerokovanje

By | 07/06/2017

Verjamem, da se vsi, ki se vsaj malo ukvarjate z vedeževanjem, prerokovanjem, svetovanjem in podobnim, sprašujete, če lahko spremenimo usodo in če lahko vplivamo na kolo usode.

Mnogi med vami sveto verjamete v to, da ima človek svobodno voljo in s tem moč nad svojo usodo, spet drugi trdite nasprotno…..da je usoda zapisana in da ni nobene možnosti spremeniti jo.

Če želite preveriti kakšna usoda čaka vas, potem pojdite na stran za vedeževanje po telefonu ter me pokličite. Povedal vam bom vse brez olepšav, tako kot je in tako kot bo.

prerokovanje na dlaniOsebno verjamem v to, da je usoda zapisana, sami pa jo lahko spreminjamo le v določenih segmentih. Veliko ljudi se z mano ne bo strinjalo, pa vendar. V dolgoletni praksi sem videl že veliko veliko primerov, ko bi lahko posamezniki spremenili potek svoje usode, pa je kljub vsem možnostim, ki so jim bile dane, ne. Zakaj? Ker jih energija usode ne spusti izpred oči, ker jim kolo usode ne dovoli spremembe. Sami se lahko prepričate v to: ta trenutek si zamislite kaj bi lahko naredili, da bi spremenili svojo usodo. Je to ločitev od partnerja? Je to menjava službe? Je to selitev? Povejte zakaj tega že niste storili? Zakaj recimo čakate z ločitvijo? Zakaj? Iskreno si odgovorite, jaz pa vam bom to povedal z drugimi besedami. Zagotovo ste pri razmišljanju naleteli na ovire, na razloge zakaj nekaj ne naredite. Ali ste začutili energije, ki so s tem povezane? Ali ste začutili koliko energije bi bilo potrebne, da nekaj spremenite? Ta energija je energija usode ali kolo usode.

Prerokovanje je prepoznavanje energij

Če nadaljujem s primerom: če imate namen ločiti se in boste to naredili čez pet let ali pa ste skozi to že šli, dobro veste, da za vsako stvar ali premik v vašem življenju mora nastopiti svoj trenutek. To je trenutek, ko so energije poravnane v željeni smeri. To so energije usode, ki jim ne morete uiti. Če bi se za korak odločili prej, vam to ne bi uspelo, ker vam energije usode tega ne bi dovolile.

kolo usode in prerokokovanje

Vplivajte na kolo usode in naredite nekaj zase

Človek torej lahko spreminja zelo majhen procent svoje usode. Rad pa bi vam pokazal način kako lahko s pomočjo ciganskih kart spremenite vsaj še en dodaten del svoje usode. Za to potrebujete predvsem mir, željo in čas.

Postopek:

  • Vzemite si čas in se umirite;
  • Pomislite na vse težave , ki jih imate in nato eno izberite;
  • Zapišite težavo na papir. Papir naj bo bel, pisalo pa naj bo nalivno pero;
  • Vizualizirajte cilj ali rešitev težave. Kako si prazaprav želite, da bi se težava razrešila….;
  • Iz kompleta cigank vzemite karto Upanje, Poroka, Duhovnik in Sreča;
  • Na list papirja zapišite kako si želite, da bi se vaša težava uredila;
  • Popisan list papirja skupaj z izbranimi kartami položite v belo kuverto in shranite na varno mesto, kjer otroci, partner ali kdo drug ne bodo imel dostopa;
  • Kuverte se ne dotikajte en mesec;
  • Če se zadeve v zvezi z vašo težavo v tem času ne pričnejo odvijati ali na kakršenkoli način spreminjati na bolje, potopek ponovite;
  • Če pa se zadeve pričenjo odvijati v željeno smer, potem postopek ponovite, s tem da iz kompleta kart vzamete še karti Sodnika in Pisma, nato pa obe karti skupaj z listom papirja položite na prejšnjo kuverto.

Če želite seznam kart za posamezna področja ali pa želite karte za točno določen namen, potem me lahko pokličete ali pa mi pošljete sms. Obiščite stran za sms vedeževanje ter pošljite sms.

S tem postopkom boste lahko vplivali na potek dogodkov (na kolo usode) in preprečili, da bi usoda premočno zaznamovala vaše življenje.

“Prerokovanje usode je zelo pomembno. To je z drugimi besedami divinacija – pogled v vašo življenjsko pot.”

Seveda tega ne smete izkoriščati ali pa morda pričakovati, da si boste s tem uredili vse težave, ki vas tarejo. To je le pripomoček, ki vam olajša težave, pokrene določeno situacijo iz mrtve točke ali ublaži padec, ki vam ga je usoda namenila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *