Vedeževalec – o Borutu

By | 07/06/2017

vedeževalec borut

Vedeževalec Borut za vas

Moje ime je vedeževalec Borut. Ukvarjam se z vedeževanjem ter z raziskovanjem in študijem ciganskih kart, ki se jim velikokrat po domače reče kar ciganke. Nudim vam vedeževanje po telefonu in sms vedeževanje.

Kot ste najverjetneje zasledili tudi drugje po spletu, sem s svojim delom na slovenskem spletu prisoten že veliko let. V tem času sem za slovensko vedeževanje in dvig vedeževalske kulture v Sloveniji naredil že zelo veliko. Trudil se bom, da bo temu še dolgo tako naprej. Pa čeprav zadnje čase ugotavljam, da nič ne pomagam če povem kake finte uporabljajo tisti, ki se jim gre res samo za denar :)))

Vedeževalec Borut od začetka

Z vedeževanjem in svetovanjem s pomočjo ciganskih in tarot kart sem se pričel ukvarjati že veliko let nazaj. Še dandanes se čudim temu, da me je pot zanesla najprej na tarot in šele nato na ciganke.

Spominjam se, da sem vstajal ob petih zjutraj eno uro pred vsemi ostalimi v družini ter se učil pomena tarot kart, otvoritev, numerologijo in gematrijo. Medtem, ko so moji kolegi zgodaj vstajali ter šli “laufat” v gozd in po poljskih poteh, sem sam dan za dnem nabiral kilometre v znanju povezanem s tarotom.

Potem pa sem se odločil, da bom znanje nadgradil v šoli. Upal sem, da bomo delali s tarotom, a sem se uštel. Tri leta so bile tako dvakrat na teden na sporedu ciganske karte in vse, kar je lahko v širšem pomenu povezano: psihologija, veščine komunikacije, razvijanje intuicije, …..; Lahko bi rekel, da je bilo še najmanj govora o cigankah samih.

“Že takrat so me pričeli klicati vedeževalec. Meni je bilo to malo smešno. Sam sem se imel bolj za raziskovalca in napovedovalca prihodnosti. Ime vedeževalec mi kar ni in ni šlo v uho.”

Po zaključku šolanja sem bil precej razočaran, saj sem postal lačen znanja o cigankah, literature pa nikjer. Vse, kar je trg ponujal, sta bila dva priročnika, ki pa sta širila, to je moje osebno mnenje, napačne informacije in razlago na nivoju nič.

Tako sem začel kot vedeževalec

Tako sem pričel, na osnovi, ki sem se jo naučil v šoli, graditi znanje. Opazoval sem tehnike drugih, poslušal tiste, ki so praktično delali s kartami, pričel primerjati tarot in ciganke, si zapisoval intuitivne razlage vsake karte, izvajal meditacije na vsako karto posebej, si zapisoval pomene kart iz praktičnih otvoritev, analiziral otvoritve za nazaj, delal teste otvoritev za naprej,……..;

Vztrajno, trmasto in počasi sem prodiral v skrito kodo, skriti jezik ciganskih kart.

Kljub temu, da se s cigankami ukvarjam že veliko časa, me še vedno presenečajo, vedno znova se kaj novega naučim in vedno znova s sklonjeno glavo poslušam Vesolje, ki je moj učitelj.

Seveda vedeževanje ni samo obračanje ciganskih kart … daleč od tega. Kot vedno pravim: potrebno je imeti najmanj dva različna sistema, ki se med seboj dopolnjujeta in ki omogočata vpogled v prihodnost na najmanj dva različna načina. Sam imam več načinov, več pogledov iz različnih zornih kotov, o katerih sem se na široko razpisal na spletu.

Ponudim vam lahko sms vedeževanje ali pa vedeževanje po telefonu

Tako lahko za vas izvedem:

Na kakšen način lahko to izvedem za vas:

  • vedeževanje preko telefona
  • sms vedeževanje

Na spletni strani lahko na več koncih vidite ponudbo za vedeževanje preko telefona ali za sms vedeževanje. Tako da me lahko pokličete ali pa mi pošljete sms.

Naj se vrnem k pojmu vedeževalec. To je v Sloveniji beseda, ki označuje ljudi, ki napovedujejo prihodnost. Kot sem že prej napisal, mi ta beseda nikakor ni sedla, ni mi dala osebne zadovoljitve. Tisti, ki obračamo karte, napovedujemo prihodnost, pomagamo ljudem z nasveti, jim osvetljujemo pot v prihodnost, smo veliko več kot vedeževalci, vedeževalke in podobno. Ampak dobro … naj ostane tako.

Torej ….

Vabim vas, da si ogledate spletno stran, kaj zanimivega preberete ter nato pokličete na telefon 0906270, kjer vam bom vedeževalec Borut dal odgovore na vprašanja, ki mi jih boste zastavili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *