Kazalo strani ciganskekarte.net

Spletna stran ciganskekarte.net na dlani

Domov

Podcast – avdio posnetki spletne strani ciganskekarte.net

Tukaj lahko najdete podcaste postavljene enega za drugim. Ti audioposnetki so zelo zanimivi, saj v njih razdelujem ciganske karte, njihove povezave, jih primerjam s tarot kartami ter tu pa tam grem v globine razlage ciganskih kart. Ciganke kot karte za vedeževanje so tukaj vedno v centru pozornosti. To podcaste si vzemite na počasi. Naj se vam ne mudi. Posnetke lahko poslušate tudi večkrat, saj boste vedno slišali kaj novega. Ja, še to: če ne veste kaj pomeni pravzaprav podcast, si več o podcastu preberite tukaj.

Ciganke so zelo zelo dobre karte za vedeževanje. Ne pozabite tega. Ja, lahko vam ne bo šlo vse po načrtih. Ampak korak za korakom boste lahko iz otvoritev potegnili marsikaj pomembnega za vas.

Opis ciganskih kart

Opisi ciganskih kart so zelo zanimive vsebine, ki pa jih moral še dodelat, spremeniti, obogatiti in nadgraditi. Pa vendar si lahko že sedaj veliko preberete. To je prava zakladnica idej kako lahko s ciganskimi kartami delate. Le razumeti morate, da je vse tisto, kar je skrito, pravzaprav vedno pred očmi. Pa to ne velja samo za vedeževanje s kartami ampak tudi za vse ostale stvari.

Splošno o vedeževalskih kartah

V tem razdelku si lahko preberete vse možne zapise o vedeževalskih kartah, o vedeževanju, o različnih cigankah, o delu s ciganskimi kartami, o vsakonevnih izzivih z njimi in o razmišljanju s Piatnikovimi kartami, ki se jim reče ciganke.

Splošno o vedeževanju

Kaj je dobro vedeti, kaj je dobro prebrati, nekaj splošnega, nekaj posebnega, vsekakor veliko za vas

Otvoritve za karte za vedeževanje

Tukaj je nekaj otvoritev. Moral bi jih objaviti več, pa vendar nimam časa. Se bom pa potrudil, da bo teh otvoritev ciganskih kart objavljenih čim več.

Video opisi ciganskih kart

Ja ja, tole je pa zakladnica znanja iz youtube posnetkov, ki sem jih začel snemati že leta 2008. Vzemite si čas, naj vam ne bo žal. Oglejte si posnetke, poslušajte. verjamem, da boste o kartah izvedeli veliko.

Ciganske karte skozi glasbo

Tudi to je en tak razdelek, za katerega si nisem vzel dovolj časa. Pa vendar … nekaj je objavljeno. Podjite si pogledat. Morda pa najdete kaj zase.

Vedeževanje v praksi – kombinacije kart za vedeževanje

Zelo pomemben oddelek spletne strani, ko vam pokažem kaj vse se da iz kombinacij kart potegniti. Neverjetne kombinacije neskončne simbolike ciganskih kart.

Tehnike vedeževanje – pomen ciganskih kart za določena področja

Ja, kot sem že večkrat napisal. Tole je dobro vedeti, zato si vzemite čas in začnite razmišljat in povezovat karte med sabo.