SMS vedeževanje

Če bi me radi kaj vprašali preko sms-a, lahko sedaj to tudi storite. Sms vedeževanje je namenjeno ravno temu.

Pošljite sms s prvo besedo CIGANKE (nato date presledek), dopišete vprašanje in pošljete na številko 3336. Odgovoril vam bom takoj ko bom videl,d a je vaš sms prispel k meni.

sms vedeževanje ciganke na 3336

Za vas bom v miru pogledal v ciganke in vam napisal odgovor. Če vam pa bolj ustreza vedeževanje po telefonu, potem me pokličite in bomo za vas pogledali v prihodnost preko telefonskega klica.

Vedeževanje preko sms-ov je super predvsem za tiste, ki enostavno ne morete poklicati ali pa vam je taka oblika vedeževanja bolj všeč.

Zakaj izbrati sms vedeževanje

Kar nekaj prednosti vam lahko naštejem:

  • pri vedeževanju preko sms lahko v miru kadarkoli napišete vprašanje in ga pošljete preko sms;
  • saj veste kako je, ko enostavno ne najdete priložnosti, da bi si vzeli čas in poklicali za telefonsko prerokovanje;
  • tako kot lahko vi v miru formulirate vprašanje in ga pošljete, tako lahko vedeževalec, v tem primeru jaz, v miru pripravim odgovor in vam ga pošljem;
  • pri sms prerokovanju ni časovne stiske, ne mudi se, ne zaračunava se minuta ampak prejet sms;
  • kako je fino, ko lahko na kavču ob prisotnosti kogarkoli vprašate vedeževalca karokoli, pa nihče ne bo vedel, da ste v komunikaciji z njim;

Zakaj dati sms vedeževanju priložnost

Včasih je obstajalo samo vedeževanje na način, da ste šli k vedeževalki na dom. Potem je prišlo vedeževanje po telefonu. In sedaj je prišlo še sms vedeževanje. To so samo evolucije kontaktiranja z vedeževalcem ali vedeževalko. Veliko tistih, ki me je klicalo, mi napiše tudi sms. Zakaj tako? Ker se pojavijo težave, lahko nočna stiska in je nerodno poklicati. Tako k meni prispe sms.

Pri vedeževanju preko sms-ov gre za novo obliko komunikacije, ki ima veliko veliko prednosti. Pač odvisno je od vas kaj boste izbrali, na kakšen način boste z mano stopili v stik.

V obeh primerih, tako pri vedeževanju preko sms in vedeževanju preko telefona, boste dobili dobre odgovore. Za vas se bom potrudil tako kot se potrudim za vsakega. Vi ste pomembni v svojem življenju, razumem kako vam je in zato skušam po mojih najboljših močeh povedat stvari, kaj vidim v prihodnosti za vas in kaj mi pokaže.

Kaj vam lahko povem pri vedeževanju

Ukvarjam se s ciganskimi kartami, tarot kartami, raziskujem črke abecede in pomene imen. Ko boste poklicali ali poslali sms, bom uporabil vsa moja znanja, jih združil v eno in to uporabil vam v korist. Povedal vam bom vse kar morate vedeti, vse tisto talepo, vse tagrdo in vse tisto vmes. Ne bom vam tajil informacij, ne bom vas napeljeval na nič, ne bom vam prodajal izdelkov ampak vam ponudil čisto obliko vedeževanja. Kar me boste vprašali bo tisto na kar bo osredotočen moj odgovor.

Zato vas res vabim, da mi za sms vedeževanje pošljete sms in vprašate. Tukaj sem za vas.