Vedeževanje po telefonu

Verjamem, da imate veliko vprašanj in verjamem, da bi radi odgovore. Zato vas vabim, da uporabite vedeževanje po telefonu za to, da stopite v kontakt z mano.

Za vedeževanje me lahko pokličete na telefonsko številko 0906270 in me vprašate karkoli.

vedeževanje po telefonu 090 62 70

Za vas bom odprl in položil ciganske karte ali pa tarot karte ter vam odgovoril na vsa vprašanja povezana z vašo ljubeznijo, službo, poslom, denarjem, družino in vsem tistim, ki vas matra posebej vas osebno. Če želite raje drugače, mi lahko za sms vedeževanje pošljete vprašanje preko sms-a.

Zakaj izbrati vedeževanje po telefonu

Po telefonu se lahko hitro pomenimo, hitro lahko opravimo vpogled v ciganke in hitro lahko ugotovimo kaj se vam bo dogajalo v prihodnosti. Pri vedeževanju po telefonu je dobro to, da lahko sproti postavljate podvprašanja in vam potem podam tudi odgovor tako kot je treba.

Ker ko imam pred sabo otvoritev, recimo keltski križ ali astrološko otvoritev, lahko iz kart potegnem marsikaj in lahko vam napovem prihodnost za marsikatero področje ne da bi pri temu ponovno premešal karte. In to je res super.

Naj vam povem en primer: ko me je ena moja stalna stranka poklicala po telefonu in rekla, da bi rada eno moje vedeževanje kot ga znam samo jaz narediti, sem odprl karte na astrološko otvoritev, torej 12 kart v krogu in karkoli me je vprašala, sem vlekel iz te otvoritve. To je taka vedeževalska otvoritev, ki je pri vedeževanju po telefonu res zelo zelo uporabna zadeva.

Seveda ima vedeževanje po telefonu še veliko drugih prednosti pred drugimi oblikami vedeževanja:

  • pri vedeževanju preko sms-ov je problem ta, da vedeževalec ali vedeževalka že zapre otvoritev, potem pa priletijo novi sms-i iste stranke, ki so pravzaprav samo podvprašanja osnovnega vprašanja. To rešim sam tako, da pofotografiram otvoritev in potem, če dobim sms s podvprašanjem, potem pogledam na fotografijo, da vidim kako kaj karte sodelujejo med sabo;
  • pri vedeževanju preko maila je problem ravno v temu, da ko vi preberete odgovore, da se vam pojavlja milijon podvprašanj, odgovor pa je tak kot je. Sam vedeževanja preko maila ne prakticiram;
  • pri on-line vedeževanju ponavadi vse poteka elektronsko: torej sami izberete karte, sami klikate po kartah, odgovori pa so ponavadi suhoparni in ne upoštevajo kart v bližini karte o kateri berete kaj naj bi pomenila;

Navedel sem samo primere vedeževanja. Sam vedeževanje po telefonu ljubim kljub temu, da odgovarjam na vprašanja tudi preko sms-ov.

Je razlika med vedeževanjem preko telefona in osebnim obiskom?

Ja, je velika. Ko za vedeževanje kličete preko telefona, se izognete času, ki ga porabite v avtomobilu za vožnjo, če povem samo eno razliko. Ko sem sam imel pisarno za osebno vedeževanje v centru mesta, je bil glavni in edini problem parkiranje. In ne morem vam povedat kako je to stresno vplivalo na stranke. Da ne govorim o temu, da sem se sam vedno rad zaklepetal s stranko in ena ura je minila čisto preveč hitro. In še in še je razlik med telefonskim vedeževanjem in vedeževanjem skozi osebni obisk.

Tako, sedaj me pa pokličite za vedeževanje in dajmo odpreti karte in za vas pogedat.

Pričakujem vaš klic.